Matt Damon vicces, Woody Harrelson halálos

Vágólapra másolva!
Matt Damon átmegy viccesbe, Woody Harrelson zombikat irt a haverjaival, a robotfiú meg a kicsik kedvéért akciózik a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Az informátor! / The Informant! - 2009

Miről szól? Mark Whitacre magas pozícióban dolgozik egy élelmiszeripari vállalatnál, ám egy nap nem viseli el tovább a cégénél folyó piszkos ügyleteket, és az FBI informátora lesz. Ezután a dolgok nagyon hamar nagyon bonyolulttá válnak.

Ki a rendező? Steven Soderbergh a dupla Che Guevara-filmje és a kisköltségvetésű The Girlfriend Experience után sebtében leforgatta még ezt is mostanában.

Kik a szereplők? Whitacre-t Matt Damon formálja meg olyan zseniálisan, hogy a többiek annyira nem is fontosak. Azért megemlítjük, hogy Scott Bakula (Star Trek - Enterprise) FBI-ügynökként, Melanie Lynskey (Két pasi - meg egy kicsi) pedig a feleségeként képed el hősünkön.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akiknek A bennfentes egy kicsit lassú volt.

Mit mondunk még a filmről? Az informátor! című filmben Matt Damon végre megmutatja, hogy nem csak menőzni tud a vásznon, hanem teljes bedobással komédiázni is, Steven Soderbergh pedig bebizonyítja, hogy amikor észben tartja, hogy közönségnek dolgozik, még mindig briliáns. Olvasd el kritikánkat a filmről!