Vágólapra másolva!
Wifi-jelző Star Trekes pólót vagy világító alátéttel ellátott Star Trekes egeret nyerhetsz, ha válaszolsz egy könnyű kérdésre az új Star Trek-filmmel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Május 7-én kerül a hazai mozikba a J.J. Abrams rendezte 11. Star Trek-film, amely az Enterprise csillaghajó első kalandos útját örökíti meg. Itt kerül össze James Kirk (Chris Pine), a vad, kalandvágyó farmerfiú és Spock (Zachary Quinto), a hidegfejű, mindig racionálisan gondolkodó srác, akik szögesen eltérő természetük ellenére szövetségesre lelnek egymásban.

Ha máris rá vagy indulva az új Star Trek-re, akkor a film bemutatásáig kiélheted szenvedélyedet egy kis játékban, mellyel klassz Star Trekes cuccokat nyerhetsz. Geekek előnyben: három Star Trek-emblémával ellátott pólót sorsolunk ki, amely különlegessége, hogy a mellkasán található ábra felvillan, ha wifi kapcsolódási lehetőség van a közelben, a fődíj pedig egy Star Trekes egér, amelyhez világító egéralátét tartozik.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Star Trekes pólóStar Trekes egér alátéttel

Ha szeretnéd megnyerni a négy Star Trekes ajándék egyikét, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldeni a [email protected] címre. A levél tárgya "Star Trek" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

Melyik népszerű ausztrál színész játssza a film romulán rosszfiúját?

A) Eric Bana
B) Russell Crowe
C) Hugh Jackman

A helyes megfejtést beküldők közül 4 db játékost sorsolunk ki, akik közül három nyertes Star Trekes pólót, egy pedig Star Trekes egeret és egéralátétet kap. A játék egyfordulós, ideje: 2009. április 22. - május 3. A sorsolásra 2009. május 4-én kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.