Öklözz Hulk módra!

Vágólapra másolva!
Tátott szájjal nézted a moziban, ahogy Hulk hatalmas csapásokat vitt be Förtelemnek? Te is püfölhetsz Hulk módjára, ha velünk játszol!
Vágólapra másolva!

Ha a moziban elámulva csodáltad, ahogyan A hihetetlen Hulk-ban Edward Norton tagbaszakadt zöld óriássá puffadt és szembeszállt a gyíkgerincű Förtelemmel (Hulk emberfeletti képességeiről angol nyelven itt olvashatsz részletesen), akkor neked találták ki a Hulk öklöket, amelyek nem csak zöldek és méretesek, de néhány elem segítségével hangeffektek produkálására is képesek püfölés közben.

Ökölpárból csak egyet tudunk kisorsolni, de további három szerencsés játékosunk zöldszínű, L-es méretű rövid ujjú Hulk-pólót nyer.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, mindössze annyit kell tenned, hogy megválaszolod az alábbi kérdést, s a helyes választ a lakcímeddel együtt elküldöd a [email protected] címre. A levél tárgya "Hulk játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

A filmben miért nem sikerül szeretkeznie Bruce Bannernek szerelmével, Betty Ross-szal?

A) Mert a szervezetét ért gamma-sugárzástól impotens lett.
B) Mert, ha felizgatja magát, átváltozik Hulkká.
C) Mert lelkiismeret-furdalása támad Betty új pasija miatt.

A helyes megfejtést beküldők közül kisorsolunk egy játékost, aki megnyeri a Hulk öklöket és további hármat, akik egy-egy L-es méretű Hulk pólót nyernek.

A játék egyfordulós, ideje: 2008. június 24. - július 6. A sorsolásra 2008. július 7-én kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.

Bónusz MP3: The Brunettes: Hulk is Hulk