Első képek az Angyalok és démonok forgatásáról

2008.06.11. 11:48

Javában forog a helytelenül A Da Vinci-kód folytatásként emlegetett Angyalok és démonok Rómában. A Tom Hanks, Ayelet Zurer és Ewan McGregor főszereplésével készülő kalandok 2009 májusában érkeznek a mozikba. Két olasz oldal (egyik, másik) fotóinak tanúsága szerint is jó hír, hogy Tom Hanks megszabadult az idétlen félhosszú hajtól.

Forrás: [origo]
Ron Howard és Tom Hanks az Angyalok és démonok forgatásán | Több


Luc Besson legsikeresebb kommersz-projektje, A szállító immár harmadik részét éri meg. Jason Statham továbbra is Bruce Willist megszégyenítő módon rugdalja le a rosszfiúkat és az első előzetes szerint a zajos folytatásra elcibált barátnők örülhetnek, hogy az egykori műugró Statham többet van félmeztelenül a filmben, mint valaha. Az első két akcióbomba rendezőjét, Louis Leterriert időközben lenyúlta Hollywood (A hihetetlen Hulk), így Olivier Megaton lépett a helyébe.

Forrás: [origo]
A szállító 3 hirdetése egy cannes-i szálloda tetején | Előzetes


Sokaknak okoz álmatlan éjszakákat, hogy mi lesz Sandra Bullockkal most, hogy Kate Hudson és Katherine Heigl szerepel az összes hollywoodi romantikus komédiában. Aggodalomra semmi ok, az Aludj csak, én álmodom és a Beépített szépség sztárját korai lenne leírni, ezeken a képeken éppen a 12 évvel fiatalabb Ryan Reynoldsnak kéri meg a kezét a The Proposal című vígjátékban, ami nyilván azokat célozza be, akik még sosem hallottak a Zöld kártya című filmről.

Forrás: [origo]
Jessica Alba hastánca a Love Guru című filmben | Nézd meg!


A mai hírcsokor legékesebb dísze pedig egy részlet a Love Guru című Mike Myers filmből, amelyben a The Joker című klasszikust dolgozták át Bollywood legszebb hagyományai szerint a hastáncot lejtő Jessica Albával.