Nyerd meg a Kaptár-trilógiát DVD-n!

Vágólapra másolva!
A Kaptár 3 - Teljes pusztulás DVD-megjelenése alkalmából játékot hirdetünk: ha helyesen válaszolsz három könnyű kérdésre, a teljes trilógiát megnyerheted DVD-n.
Vágólapra másolva!

Az első részben megismertük a Kaptárt, azt a földalatti genetikai kísérleti üzemet, ahol egy hiba folytán halálos vírus ütötte föl a fejét, mely az üzemben dolgozókat előholtakká változtatta. Alice (Milla Jovovich) és Rain (Michelle Rodriguez) feladata, hogy kommandóscsapatukkal megtalálják az antivírust, lehetőleg úgy, hogy közben ők maguk nem fertőződnek meg...

A Kaptár 2. - Apokalipszis című folytatásban a nem fertőzöttek kis csoportja küzd a túlélésért az élőholtakkal és a még náluk is veszélyesebb "licker"-ekkel szemben. Már-már erejük végére érnének, amikor visszatér Alice, és megmenti őket, hogy együtt szálljanak szembe a vírusfertőzését felelős gonosz nagyvállalattal.

A Kaptár 3. - Teljes pusztulás az apokalipszis utáni Las Vegas-ban játszódik, amelyet immár éhes zombik népesítenek be. Nem számolnak azonban a természetfeletti képességekkel és csinos fegyverarzenállal felvértezett Alice-szel, aki elszánt csapatával mindent megtesz azért, hogy az élőholtakat oda küldje, ahová valók: a túlvilágra.

A szinkronos változatot is tartalmazó DVD-ken számos extrát találhatsz az audiokommentároktól kezdve a forgatási dokumentumfilmeken keresztül a kimaradt jelenetekig. A Kaptár 3. DVD-jén ezek mellett még a Resident Evil című egész estés animációs filmbe és a videójátékba is bepillantást nyerhetsz.

Forrás: [origo]
Jelenet A Kaptár 3. - Teljes pusztulás című filmből

Ha szeretnéd megnyerni a Kaptár-trilógiát (3 DVD), nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi három kérdést, s a helyes válaszokat a lakcímeddel együtt elküldeni a [email protected] címre. A levél tárgya "Kaptár-játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

1. Mi a neve a vírus elterjedéséért felelős nagyvállalatnak?

2. Ki jegyzi az első Kaptár-film zenéjét?

3. Melyik országban született Milla Jovovich?

A helyes megfejtést beküldők közül 5 játékost sorsolunk ki, akik megnyerik A Kaptár, a Kaptár 2. - Apokalipszis és A Kaptár 3. - Teljes pusztulás című filmeket DVD-n.

A játék egyfordulós, ideje: 2008. március 6. - 23. A sorsolásra 2008. március 24-én kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.