Vágólapra másolva!
A hófödte kisvárost egy furcsa jövevény érkezése veri fel téli álmából: egy guminő költözik a közösségbe. Ha kíváncsi vagy rá, mi lesz ebből, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess a Plasztik szerelem című film premier előtti vetítésére az [origo] filmklubba.
Vágólapra másolva!

Lars bátyja és terhes sógornője megörül, amikor a gátlásos, visszahúzódó srác végre barátnőre tesz szert, ám ez nem tart soká, mert a lányról hamar kiderül, hogy sokkal merevebb a kelleténél, ugyanis műanyagból készült. Úgy fest, hogy ez Larsot egy cseppet sem zavarja, és a család orvosa is azt tanácsolja a rokonoknak, hogy tegyenek úgy, mintha a Bianca névre hallgató barátnő élő személy volna.

A Plasztik szerelem az elsőfilmes Craig Gillespie rendezése, írója Nancy Oliver, aki a zseniális Sírhant művek-sorozaton is dolgozott íróként és producerként, és a sorozat világához hasonló életszerű, de szerethető atmoszférát próbált megteremteni a filmben is. Lars szerepében a remek Ryan Goslingot láthatjuk, aki ezúttal egészen más figurát hoz, mint a Szerelmünk lapjai-ban megismert hősszerelmes szépfiú, de még a Maradj zavarodott művészpalántáján is túltesz furcsaságban.

A mellékszereplők kiválasztását is csak dicsérni lehet, csupa kiváló, alulfoglalkoztatott színész: Lars bátyját Paul Schneider, az All the Real Girls főszereplője játssza, feleségét a legutóbb a Match Point-ban látott Emily Mortimer alakítja. Az orvos Patricia Clarkson, aki a Sírhant művek-ben is vendégszerepelt, valamint a Good Night, and Good Luck.-ban Downey Jr. feleségét játszotta.

Forrás: [origo]

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Ryan Gosling szerelme az életben Rachel McAdams volt.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt január 3-án csütörtökön 20 órára a Művész mozi Chaplin termébe (1066 Budapest, Teréz krt. 30.):

Bacsa Kinga, Bám Kálmán, Bodó László, Bodrogi László, Bresztyenszky Katalin, Csehy Attila, Csényi Mária, D. Nagy Lajos, Doka Viktória, Dudás Barbara, Fancsali Tibor, Farkas Attila, Fejérvári Lívia, Fitti Petra, Galambos Dániel, Gerzsenyi Éva, Geszti Szabolcs, Godó Sándor, Győrffy Éva, Hauer Erika, Himics Miklós, Horváth Csaba, Horváth Zoltán, Jantsek Patrícia, Kanta Anita, Kékes Viktória, Kis Norbert, Kiss Balázs, Konecsny Tímea, Kovács Bojána, Kőfalvi Kálmán, Krasnyánszky Sára, Krassóy Mónika, Kubina Ildikó, Kutasi Gábor, Kvalla Tamara, Lapath Katalin, László Zsuzsa, Lénárt Eszter, Lengyel Edina, Locsmandi Klaudia, Málinger Mónika, Mányoki Petra, Margitházi Orsolya, Mátyás Adina, Miholics Bea, Molnár Júlia Dóra, Németh Napsugár, Orosz László, Paulik Tibor, Plentner Katalin, Polaneczki Katalin, Rácz Ottó, Révai-Kiss Edina, Ruby Gábor, Sárossy Csaba, Schaffer Géza, Stingray Corvette, Suhajda Csilla, Sutyinszki Sándor, Szavéri Barnabás, Széll Ágnes, Szendrődy Réka, Szfárli Mária, Szij Péter, Szolnoki János, Tóth Attila, Török Boglárka, Vidumánszki Csilla, Wittner Balázs

Amennyiben nem látod nevedet a fenti listában, ne legyél szomorú, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!