Térj vissza Narnia csodás birodalmába!

Vágólapra másolva!
Az [origo]-n a világpremierrel egy időben nézheted meg a Narnia krónikái-sorozat második részének, a Caspian hercegnek a látványos, magyar nyelvű előzetesét. Kattints és légy részese a Narniába visszatérő Pevensie testvérek új kalandjának!
Vágólapra másolva!

A Pevensie testvérek életében csak egyetlen év telt el azóta, hogy az öreg ruhásszekrényen keresztül beléptek Narnia csodálatos birodalmába, legyőzték a gonosz fehér boszorkányt és a mesés világ uralkodói lettek. Amikor azonban újra belecsöppennek Narnia életébe, az egykori birodalom helyén csak elhagyatott romokat találnak: itt ugyanis 1300 év telt el azóta, hogy a három kisgyerek elhagyta a vidéket.


Kattints a videóablakra és nézd meg, hogyan tér vissza Peter (William Moseley), Susan (Anna Popplewell) és Lucy (Georgie Henley) Narniába - és ha esetleg a Harry Potter ugrana be a nyitó képsorról, ne bosszankodj, hogy lenyúlták J. K. Rowling ötletét: C. S. Lewis Narnia-könyvei sokkal korábban íródtak, mint a kis varázslótanonc története.

Az előzetesben találkozhatsz magával a páncélban érkező Caspian herceggel (Ben Barnes) is, aki a testvérek segítségére lesz abban, hogy megküzdjenek új ellenfeleikkel és visszaállítsák a rendet Narniában. A klip vége felé nem csak régi jó barátunk, Aslan, az oroszlán tűnik fel, hanem egy különös, igencsak vizenyős lény is...

A Narnia krónikái: Caspian herceg Magyarországon 2008. június 12-én kerül a mozikba.