Művészi igényű bránerek

Vágólapra másolva!
Októberben kiírt pályázatunk fergeteges sikert aratott: olvasóink több tucat szebbnél szebb pöcsrajzzal örvendeztettek meg bennünket. Ígéretünkhöz híven elbíráltuk a pályamunkákat, és most ünnepélyesen felfedjük a nyerő pöcs kilétét.
Vágólapra másolva!

Hű olvasóink bizonyára emlékeznek rá, hogy októberben versenyt írtunk ki: arra buzdítottunk mindenkit, hogy - a Superbad című film kényszeresen pöcsöket rajzoló főhőse ihletésére - vegye elő legkreatívabb énjét, és rajzoljon pöcsöt a filmklubnak.

Összesen 32 pályamű érkezett be hozzánk, melyek közül azonban néhányat kénytelenek voltunk diszkvalifikálni: mivel a kiírásban egyértelműen szerepelt, hogy a pályázó által rajzolt vagy festett alkotást kérünk, két photoshop-effekttel felturbózott fényképet nem tudtunk elfogadni, valamint a Gyurcsány Ferenc fejére photosopolt, fényképezett makkot sem értékelhettük - de utóbbit azért beletettük a pöcsgalériába, hadd gyönyörködjön benne pártállástól függetlenül mindenki.

A Tövisházi Ambrusból, Varga Ferencből és Bujdosó Boriból álló háromtagú zsűri véleménye a beérkezett alkotások elbírálása során nem mindig egyezett, volt köztünk, aki a művek szellemességét, és volt, aki inkább a kiforrott rajzstílust részesítette előnyben. Mindannyiunk nagy elégedettségére szolgált viszont a tény, hogy ilyen sokan tökön ragadtátok a feladatot és az is, hogy a beérkezett pályaművek általános színvonala igen magas volt. Ígéretünkhöz híven egy fődíjat (30 000 Ft értékű DVD-csomag az InterCom jóvoltából) és két vigaszdíjat (kisebb értékű filmes ajándékcsomagok) osztunk ki (a nyertesekkel hamarosan emailben vesszük fel a kapcsolatot).

Pályázatunk nyertese Hernek István lett, az ő vibrátoros pöcsén nincs is sok beszélnivaló, egyszerre tesz eleget mindkét fenti kritériumnak: igényesen kidolgozott, emellett huncut - akarjuk mondani: blikkfangos - is. Szívből gratulálunk!

Az egyik vigaszdíjat Réti Péternek ítéljük, aki már beküldött hímtagjai számával is elkápráztatott minket: hét különböző pöccsel örvendeztetett meg bennünket. Alkotásainak ötletessége ellensúlyozta hiányos rajzkészségét, és kissé szemtelen "Pöcsös zsűri" című tablóképével végleg belopta magát a szívünkbe. Az ajándék átvétele előtt viszont arra kérnénk a művészt, hogy válaszolja meg Ambrus kérdését: "a középső hajas pöcs vagy a jobboldali amorf pöcs vagyok? Mert a baloldali csöcsös pöcs nyilván a Bori".


A másik vigaszdíj Háló Ferencet illeti, aki szintén több alkotással pályázott, azonban nyereményét egyértelműen a faszmadárral érdemelte ki; lényegre törő "Fasz alakú madár fasszal" képcíme kivívta egyöntetű csodálatunkat, csak annyit tudunk mondani: szuper alkotás.


További, dicséretben részesülő kedvenceink: Okosállat visszafogottságában megnyerő rajza, Szabó Gábor alkotása, amely tökéletesen jeleníti meg a szorongó szűzlányok pénisztől való félelmét és Kovács István kedves pöcsállatkája.

Minden kedves pályázónak köszönjük, hogy pöcsölt velünk!