Jack Sparrow halhatatlanságra vágyik

Vágólapra másolva!
Nézd meg a magyar nyelvű kisfilmet, amely A Karib-tenger kalózai: A világ végén szereplőit mutatja be, és játssz velünk, hogy jegyet nyerhess az [origo] filmklub premier előtti vetítésére!
Vágólapra másolva!
Az első, és a Jack Sparrow-t bemutató második kisfilm után itt a harmadik magyar nyelvű ízelítő is a május 24-én mozikba kerülő A Karib-tenger kalózai: A világ végén-ből.
A kisfilmben fény derül arra, hogy melyik figura miben mesterkedik a film során. Megtudjuk, hogy a Davy Jones fogságába esett Jack Sparrow (Johnny Depp) fő célja az lesz, hogy szert tegyen a halhatatlanság titkára, miközben a vagány Elizabeth (Keira Knightley) a szerelmet keresi, Will Turner (Orlando Bloom) pedig lassan tengeri csillaggá csontosodó apját (Stellan Skarsgard) akarja megmenteni Jones hajójáról.

Megszólal a klipben Geoffrey Rush, aki a korábban Jackékkel szemben álló, most társukul szegődő Barbossa kapitányt alakítja. Rush azt ígéri, hogy a filmben mindenki átver mindenkit, és a sztori kalandosabb, mint egy Dickens-regény. Hogy ez tényleg így van-e, kiderül május 24-én a moziban, illetve a szerencsések számára már 22-én az [origo] filmklub premier előtti vetítésén.