Ben Affleck, a harcsabajuszos gyilkos

Vágólapra másolva!
Nézd meg a humoros kirimi előzetesét, amelyben Affleck Freddie Mercurynak álcázza magát, Alicia Keys pisztollyal fenyegetőzik, és egy ismeretlen fickó Hitler-bajszot rajzol magának.
Vágólapra másolva!

Joe Carnahan, aki a '98-as, sokatmondó Blood, Guts, Bullets and Octane (Vér, belek, töltények és oktán) címet viselő vicces krimi, és a 2002-es Narkó alkotója, ismét egy humoros krimit rendezett, annyi szereplővel, hogy szinte számon se tudjuk tartani a kétperces előzetes során felbukkanó sztárokat.

A Smokin' Aces sztorija egy Buddy "Aces" Israel nevű pasas körül bonyolódik, aki korábban bűvész volt Las Vegasban, majd piti bűnöző lett, és most éppen az FBI-nak készül köpni. A vesztüket érző gengszterek, bérgyilkosok és egyéb gyanús alakok persze nem hagyhatják ezt, és tömegesen indulnak Acest kinyírni. Eközben az FBI is résen van: a kialakult helyzet jó alkalomnak kínálkozik ahhoz, hogy elkapják az öreg maffiafőnököt, Primo Sparazzát.

Acest Jeremy Piven játssza, aki sok év mellékszereplősködés után jelenleg a Törtetők című sorozat egyik főszerepét, az Ari Gold nevű hollywoodi ügynököt alakítja az HBO-n. A bérgyilkosok közt a legnagyobb szerep Ben Afflecknek jut, akinek figuráját minden bizonnyal Freddie Mercuryról mintázták az alkotók: vastag harcsabajuszt és fekete bőrsapkát visel a filmben. A gyilkosok közt feltűnik két ismert zenész is: az r'n'b-előadó Alicia Keys és a Common nevű rapper. Ray Liotta és az itthon jelenleg a Csak barátok című filmben látható Ryan Reynolds FBI-ügynököket alakítanak, Andy Garcia pedig - az előzetes alapján úgy tűnik - az ő főnöküket játssza.

A Smokin' Aces Amerikában jövő tavasszal kerül a mozikba.