Szabadság, Szerelem-jegyek olimpikonoktól

Vágólapra másolva!
Már megkezdődött a jegyelővétel a Szabadság, Szerelem című filmre, amelyet október 23-án, hétfőn kezdenek vetíteni a mozikban.
Vágólapra másolva!

Azok, akik rajonganak a vízilabdáért, és a filmre elővételben váltanak jegyet, október 17-én, kedden 18 és 19 óra között, a medencében sikert sikerre halmozó pólósok közül Székely Bulcsúval, Kiss Gergővel, Bárány Attilával és Fodor Rajmunddal is találkozhatnak a MOM Park és a Westend mozik pénztáraiban.

A sportolók sok szálon kötődnek az alkotáshoz: tanácsadóként és színészként egyaránt részt vettek az '56-os forradalmat és a melbourne-i olimpián lezajlott eseményeket feldolgozó történet elkészítésében. A jegyvásárlókra ezen kívül még egy meglepetés vár: mindazok, akik a pólósoknál váltanak belépőt Andrew G. Vajna producer és Goda Krisztina rendező nagyszabású produkciójára, karkötőt kapnak ajándékba.

A Dobó Kata, Fenyő Iván és Csányi Sándor főszereplésével készült Szabadság, Szerelem október 23-án kerül a mozikba. A filmről részletes információk a hivatalos honlapon olvashatók.