Idén ősszel lesz a Moziünnep

Vágólapra másolva!
Az elmúlt két évben megszokottól eltérően idén nyár végén, augusztus 31. és szeptember 3. közt rendezik meg a Moziünnepet, amelynek során az ország több mint 250 vetítőtermében lehet majd kedvezményesen mozizni.
Vágólapra másolva!

Moziünnepet Magyarországon először 2004-ben ültünk. Mindkét megelőző évben a Moziünnep négy napja alatt több mint 300 000 néző váltott jegyet, amely három-négyszerese egy normál teljes heti látogatottságnak.

Idén a Moziünnep nem az évzáró, hanem az évkezdés ünnepe lesz. A mozirajongók a munka vagy az iskola újrakezdése előtt még feltehetik a nyári pihenés végére a koronát, kihasználva a kivételesen alacsony jegyárak adta lehetőséget.

Nemcsak a vízparton töltött idő, vagy a nyári munka miatt elmulasztott nagy filmeket pótolhatja majd be a közönség, de számos premier előtti bemutatóra, exkluzív vetítésre és egyéb meglepetésekre is lehet számítani.

2006-ban augusztus 31., csütörtök és szeptember 3., vasárnap között, négy napon keresztül minden magyarországi mozi megnyitja kapuit a mozi és a filmek nagyszabású ünnepe előtt. Több mint 200 filmet láthatnak az érdeklődők, több mint 250 vászonra vetítve, az ország egész területén, rendkívül alacsony jegyáron.

A rendezvénnyel kapcsolatos részletek a Moziünnep honlapján lesznek elérhetők.