Hú, de vicces valaki!

Vágólapra másolva!
A Verdák című animációs film forgalmazója kiválasztotta az olvasóink által beküldött autós viccek közül a kedvencét. A legnagyobb derültséget kiváltó viccet ketten is elküldték, így ők lesznek azok, akik bekukkanthatnak a stúdióba, ahol a film szinkronja készül, valamint leszinkronizálhatnak egy-egy mondatot a filmből.
Vágólapra másolva!

Nyáron érkezik a mozikba a Verdák, a Pixar legújabb animációs filmje. Főhőse egy elbizakodott ifjú versenyautó, aki útban egy autóversenyre megreked a Radiator Springs nevű kisvárosban. A városkát messziről elkerüli az autópálya, ezért új kocsik nemigen fordulnak meg errefelé; hősünk csupa régi, az ötvenes-hatvanas évekből származó csotrogánnyal találkozik. Egy idő után a beképzelt versenyautó rájön, hogy van mit tanulnia a nagy öregektől, és új barátokra talál.

Olvasóinkat arra kértük, hogy küldjék el kedvenc autós vicceiket, melyek közül a filmet forgalmazó Fórum Hungary munkatársai kiválasztották kedvenceiket. A nyertesek jutalma, hogy körbevezetik őket a szinkronstúdióban, ahol megismerkedhetnek a szinkronizálás folyamatának minden csínjával-bínjával, ráadásul lehetőséget kapnak rá, hogy egy mondatot leszinkronizáljanak a Verdák magyar változatából.


Az alábbi, győztes viccet Gyurkovics Milán küldte be. Ugyanezt kicsit más változatban Enczi Zsuzsanna is elküldte, így ő a másik nyertes.

A százezredik autóst, aki rámegy az M1-es autópályára, stílszerűen 100 000 Ft jutalomban szeretnék részesíteni. Kivonul a rendőrség a pálya bevezető szakaszához, tv-stáb, riporterek, rengeteg kamera, ország-világ, élő adás. Számolják a kocsikat... Majd végül jön a százezredik. Egy ütött-kopott, fehér színű Lada 1200. A rendőrök leintik, az autós félreáll. Rohannak a riporterek, kamerák. A fazon félénken letekeri az ablakot.

Riporter:
- Gratulálunk, kedves Uram! Ön itt az M1-en a százezredik autós. Ezért 100 000 Ft jutalomban részesül. Hadd kérdezzem meg öntől, itt a nézők ezrei előtt, hogy mit kezd ezzel a sok pénzzel?

Autós:
- Hát... azt hiszem, először is megszerzem belőle a jogosítványt...

A mellette ülő felesége próbálja menteni a szitut:
- Jaj, ne hallgassanak rá! Mindig hülyeségeket beszél, ha részeg!

A hátsó ülésen lévő anyós kicsit ugyan nagyot hall, de azért érzi, hogy valami gáz van, ezért neki is meg kell szólalnia:
- Mondtam nektek, gyerekek, hogy ne a lopott kocsival jöjjünk!

Erre egyszer csak nyílik a csomagtartó, és egy gyanús egyén kikukucskál belőle, majd suttogva megszólal:
- Pszt! Mi van? Átértünk már a határon?


A forgalmazó munkatársai nagyokat somolyogtak még a következő két viccen is, és a vidám percekért köszönetet mondanak a beküldőknek:

Mi van olyankor, amikor egy férfi kinyitja az autó ajtaját a nő előtt?
Vagy a nő az új, vagy az autó.

(Figlerné Halmágyi Pálma)

Béluskát kivételesen nem apukája, hanem anyukája hozza az iskolából kocsival. Miután hazaértek, megjegyzi az apjának: Képzeld, papa, anyuval nem találkoztunk egyetlen ökörrel vagy barommal sem, ahogyan veled szoktunk.

(Dancs Gyula)