Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt a Shop Stop 2 előzetese!

Vágólapra másolva!
Itt a Shop Stop 2 első előzetese, amelyben visszatér Dante és Randal, akik még mindig nem kedvelnek minket, sőt, egyre jobban utálják az arcunkat!
Vágólapra másolva!

Mint azt a valamirevaló Kevin Smith-rajongók pontosan tudják, javában készül a Shop Stop folytatása, a Clerks 2. A film honlapján a forgatás kezdete óta folyamatosan frissülő videoblogon követhető Smithék munkája. Az első video a forgatás előtti kötelező templomlátogatásról szól (Nem vicc! Smith minden filmjének első forgatási napja előtt elráncigálja templomba producerét, Scott Mosiert, annak ellenére, hogy Mosier szerint Jézus egy nagy kamu csávó volt), ezt követi a csapat bemutatása, amit a végre drogproblémáitól megszabadult, jó kedélyű Jason Mewes (ismertebb nevén: Jay) vállal, aztán belendülnek a fiúk: a stáb tagjai elmagyarázzák a filmkészítés technikai nüánszait, Rosario Dawson beszámol a forgatási élményeiről, Kevin Smith szőkére festett hajú felesége pedig férje alsónadrág-viselési szokásairól nyilatkozik.

Mivel Smith a forgatás közben folyamatosan meg is vágta a felvett jeleneteket, a forgatás decemberi befejezésekor már egy félig kész filmje volt. Meg is mutatta a felvételeket haverjainak, Quentin Tarantinónak és Robert Rordigueznek; és hogy hogy tetszett nekik, az is kiderül a videoblogból. A Clerks 2 világpremierje Smith reményei szerint az idei cannes-i filmfesztiválon lesz, a mozikban pedig majd nyár végétől lesz látható. "Rendes" előzetest, amelyben párbeszédek vannak és a sztoriról is elárul valamit, Smith most még nem akar nyilvánosságra hozni, mert szerinte az olyan lenne, mintha egy heves hatvankilencezés közepén magára rántaná a nadrágját, és "Augusztusban találkozunk!" felkiáltással lelépne, ezért csak egy zenés elő-előzetest kapunk.

Dante, Randal, Becky, Jay és Néma Bob

A kétperces ízelítő alatt az Anthrax Among the Living című száma bömböl Néma Bob gettóblasteréből. A sztori részleteiről valóban nem tudunk meg sokat, csak azt látjuk, hogy tíz év alatt nem sok változott: Dante és Randal ugyanolyan lepukkant kocsiban, ugyanolyan kétségbeesett arckifejezéssel érkeznek meg reggel dolgozni, mint anno, csak a kis bolt és a videotéka helyett már egy gyorsétteremben terrorizálják a vevőket. Jay és Néma Bob még mindig nem csinálnak semmi értelmeset, csak naphosszat ácsorognak és marhulnak a hamburgerező előtt. Dante és Randal kollégái közt felfedezhetjük Rosario Dawsont és Trevor Fehrmant (Hatosfogat), a vendégek között pedig a régi jó Kevin Smith-csapat tagjait: Ben Afflecket, Jason Lee-t és Ethan Suplee-t. És még valami: úgy tűnik, Dante megnősült, méghozzá Kevin Smith ex-nejét vette el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről