Angol kebelcsoda az új Bond-filmben

Vágólapra másolva!
A dús idomokkal rendelkező angol Kelly Brookot felkérték a következő James Bond-film producerei, hogy vegyen részt a szereplőválogatáson. A fiatal színésznő rendelkezik a legfontosabb tulajdonsággal, ami egy Bond-lánynál számít: remek az alakja.
Vágólapra másolva!

A jövő ősszel mozikba kerülő Casino Royale előkészületei már hosszú ideje találgatások közepette zajlanak. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy Bond szerepében a leköszönő Pierce Brosnan helyett kit láthatunk majd, felmerült már Colin Farrell, Hugh Jackman, Daniel Craig és Goran Visnjic neve is.

Kelly Brook modellből lett színésznő, aki eddig még csak apró szerepecskéket kapott olyan filmekben, mint a Szétcsúszva és az Olasz meló, illetve nagyobbakat olyanokban, amelyekről senki sem hallott, pl. A csábítás iskolája.

Brook modellkarrierje tizenhat éves korában kezdődött a Lee farmer reklámkampányában. Később dolgozott a Bravissimo nevű angol fehérneműgyártónak is, amely kifejezetten nagy mellű nők számára forgalmaz melltartókat.

Egy ideig műsorvezetője volt a The Big Breakfast című angol reggeli műsornak, de amikor olyan pletykák röppentek fel vele kapcsolatban, hogy ki fogják rúgni a műsorból, mert túl buta, önként távozott.

A Bond-filmben sem Brook eszére vagy akár színészi képességeire alapoznak, egy forrás nyilatkozata szerint: "Kelly tudja, hogy mit kell majd kidomborítania a meghallgatáson ... a Bond-filmekben sosem piszkafa-jellegű, sovány csajok szerepelnek. Itt a szépséget és a domborulatokat értékelik. Minden a meghallgatástól függ."