A pornópusztító

Vágólapra másolva!
A szexblog lényege, hogy a blogger legintimebb szférájába, szexuális életének részleteibe nyújt betekintést. A Hot Action nevű szexblog különlegessége, hogy van egy párja, a Destroy Hot Action, amelynek a célja éppen a szexmentesítés. És a kettőnek azonos a szerzője.
Vágólapra másolva!

Philip Clark a harmincas évei elején járó egyedülálló fehér kanadai férfi. Szeret dugni. Ő a Hot Action blog szerzője. Naplóblogjában szexuális élményeit és a hozzájuk kapcsolódó hétköznapi eseményeket örökíti meg. A bejegyzések stílusa valahol a kielégítetlen háziasszonyoknak szánt szerelmesfüzetek és a hardcore pornóregények között található. A blog vonzerejét persze nem a pallérozott stílus jelenti, még csak nem is önmagában az, hogy témája a megunhatatlan szex, hanem a bloggernek a témával kapcsolatos vélt vagy valós őszintesége.

Clark részletes GYIK-ot (Gyakran ismételt kérdések) csatolt blogjához, amelyben elmeséli, hogy tudatosan választott életstílusa az agglegénység, nyitott szexuális téren az újdonságokra, de nem kísérletezik csak a kísérletezés kedvéért, mert van annyi tapasztalata, hogy tudja, mit szeret és mit nem, a férfiak nem vonzzák szexuálisan, és rossz tapasztalatai vannak a Durex óvszerrel. A lényeg azonban, hogy a leírt történetek valósak, tényleg vele estek meg, maximum személyes adatokat változtat meg a résztvevők anonimitásának védelmében. Ideológiája az, hogy senkinek sem kellene szégyellnie a szexualitását, ezért ő névvel, címmel vállalja az általa leírtakat, és a hozzá hasonló szexblogot vezetőket is erre biztatja.

Akármennyit csajozik is a magányosan élő férfi, nem lebecsülendő veszélyként leselkedik rá a pornófüggőség. A Hot Action bloggere a saját bőrén tapasztalja, ahogy egy-egy internetről letöltött rossz minőségű pornóklip valamelyik képkockája, nyögése beveszi magát az agyába, újra és újra lepereg lelki szemei előtt, és nem hagyja szabadulni. Ezért találta ki a Destroy Hot Action videoblogot.

Forrás: destroyhotaction.com
Forrás: destroyhotaction.com

Pornófilmekből kivágott pár másodperces részletekből készített klipeket tölthetünk le a blogról. Clark szerint az interneten megtalálható rossz kép- és hangminőségű pornófilm-részletek, amelyeket a kiéhezett férfiember esetleg loopolva rengetegszer lejátszik egymás után, így próbálva némi élvezethez jutni, egy idő után elveszítik szexuális tartalmukat, és önmagukban abszurddá válnak. Ezt az élményt ragadják meg a vizuális effektekkel eltorzított repetitív képekből és ismétlődő hangokból álló minialkotásai.

A videoklip-gyártással bevallottan önsegítő, terápiás céljai vannak. Miután újabb magányos éjszakát töltött a 18 éven felülieknek szánt csatornák közti kapcsolgatással, a pornófüggő az asztalra csap, és kijelenti, hogy nem hagyja magát. A destroyhotaction.com mottója: "Az agyam rombolja le a pornográfiát, nem fordítva." Persze az egymással feleselő szexblog és pornódekonstruáló oldal csak jópofa játék Clark énjének két oldalával, és érdekesség a látogatóknak - az igazi akció a valós világban zajlik.

Bujdosó Bori