Sugárzás- és anyósveszély - heti filmbemutatók

Vágólapra másolva!
Ezen a héten Jane Fonda képében valósággá válik minden menyasszonyok rémálma, de a gonosz legyőzésére számos taktikát ismerhetünk meg a többi premierfilmből. A Fantasztikus Négyes tagjai egy kis kozmikus sugárzásnak köszönhetően tényleg megteszik azt, amit a Narco hőse csak narkolepsziás rohamaiban tud elképzelni, az ifjú thai harcos pedig szuperképességek nélkül, puszta ökleinek erejével indul harcba a maffia ellen.
Vágólapra másolva!

Ong Bak - 2004
Képek a filmből | Előzetes | Hol/mikor játsszák | Hivatalos honlap

Miről szól? Mikor ellopják az Ong Bak nevű szent szobrot a faluból, a szerzetesek által nevelt fiatal harcos elindul a bűnös nagyvárosba, hogy visszaszerezze azt.

Ki a rendező? A filmet a The Magic Shoes-t és a Romantic Blues-t jegyző, Európában jobbára teljesen ismeretlen Prachya Pinkaew rendezte.

Kik a szereplők? A főszereplő Tony Jaa, akinek számos statiszta- és mellékszerep után ez az első komolyabb alakítása. Az utcai szélhámost játsszó Perttary Wongkamlao népszerű thai tévékomikus. A többi szereplő, Pumwaree Yodkamol, Suchao Pongwilai, Wannakit Siriput Chetwut Wacharakun és Rungrawee Borrijindakul mögött nem áll jelentősebb színészi múlt.

Még valami? A film számítógépes trükkök és kaszkadőrök nélkül készült, minden mozdulat, ütés, rúgás valóságos.