Vágólapra másolva!
A Csillagok háborújából ismert fehérpáncélos birodalmi rohamosztagosok leptek el egy brit koncerttermet, s túszul ejtették a George Lucas filmjeinek zenéjét dirigáló karmestert.
Vágólapra másolva!

A Londoni Szimfónikus Zenekar John Williams filmzenéiből összeállított koncertjén a rohamosztagosok elrejtőztek a közönség szeme elől, majd a szünet előtti utolsó darabnál - amely a Birodalmi Induló volt - beléptek az előadóterembe. A hallgatóság már ezt a jelenetet is elismeréssel jutalmazta, azonban a legjobb rész még hátra volt.

Az előadás végén ráadásként az E.T. zenéjére zendítettek rá a muzsikusok. Ekkor azonban személyesen Darth Vader jelent meg a színpadon, nyomában Boba Fett-tel. Miután rövid "fénykardpárbajt" vívtak a karmesterrel, akit néhány rohamosztagos őrizetbe vett és eltávolított a színpadról, Vader nagyúr pedig elfoglalta a pódiumot, s vezényelni kezdett a zenekarnak. Boba Fett a cintányérok kezelését vállalta magára - a Boba Fettet alakító színész annak idején ütősökön játszott a brit királyi légierő katonazenekaráéban.

Amikor ismét felhangzott a zene, a rohamosztagosok ismét megjelentek a teremben, majd a darab végeztével visszaengedték a karmestert is, akit Darth Vaderrel és Boba Fett-tel együtt álló ovációban részesített a lelkes közönség.

A Londoni Szimfónikus Zenekar védjegyévé vált Birodalmi Indulójával tisztelgett a jelmezbe bújt "űrgárdisták" előtt.