Vágólapra másolva!
2005-ben megkezdődhet a Terminátor 4 forgatása, de egyáltalán nem biztos, hogy Arnold Schwarzenegger is szerepelni fog benne. Ha a kaliforniai kormányzó nem vállalja a munkát, valószínűleg új típusú robotot fejlesztenek majd a készítők.
Vágólapra másolva!

A Variety beszámolt róla, hogy a Terminátor 3 - A gépek lázadása forgatókönyvírói, John Brancato és Michael Ferris már befejezték a legújabb darab vázlatát, ami Jonathan Mostow rendező felügyelete alatt készült. Mario Kassar és Andy Vajna visszatérnek producerként, és a T3 finanszírozója, az Intermedia hamarosan elkészíti az új film költségvetését.

Az Intermedia ezenkívül rövidesen megkezdi a hivatalos tárgyalásokat Mostow-val, a Terminátor 3 készítőjével, hogy foglalja el az új film rendezői székét is. A cég képviselői nemsokára találkozni fognak a harmadik rész hazai és nemzetközi terjesztőinek, a Warner Bros Pictures és a Sony Pictures embereivel.

A nagy kérdőjel a projektben Schwarzenegger esetleges részvétele, ugyanis az osztrák származású színész rendkívül elfoglalt, mióta Kalifornia kormányzója lett, ráadásul most Bush újraválasztásáért is kampányolnia kell. Már tárgyaltak vele a visszatéréséről, de valószínű, hogy csak kisebb szerepet lenne hajlandó vállalni. A Variety újságírója szerint vadonatúj robot-modell színre lépése várható a Terminátor 4-ben. Azt még nem lehet tudni, hogy a harmadik rész főbb szerepeit játszó Nick Stahl és Claire Danes fog-e újra szerepelni.