Honfitársuk szidja Kylie-t és Nicole-t

Vágólapra másolva!
Kerry Armstrong színésznő szerint Nicole Kidman és Kylie Minogue tehetségtelenségükkel lesüllyesztik az ausztrál szórakoztatóipar szintjét. A színésznő szerint ők az élő példák arra, hogy manapság fontosabb az előnyös külső, mint a tehetség.
Vágólapra másolva!

"Szentül hiszem, hogy azok ketten az énekléssel meg a színészkedéssel több kárt okoztak, mint eddig bárki" - nyilatkozta Armstrong a The Sunday Telegraphnak adott interjújában. A színésznő Kylie Minogue-ot sem kímélte: "Kultúránk színvonalának csökkenése annak is köszönhető, hogy Kylie nem tud énekelni. Nemzeti szimbólummá vált valamiért, ami meghaladja a képességeit."

Kerry Armstrong szerint a fő probléma a filmipar szépségcentrikussága, ami jelentős mértékben köszönhető az Oscar-díjak befolyásának is. Armstrong szerint a színészetnek egy új korszaka következett be az olyan sztárocskák, mint Gwyneth Paltrow, Julia Roberts, Nicole Kidman, vagy Halle Berry Oscar-díjaival. A színésznő Cate Blanchettet nevezte meg az ausztrál filmipar egyetlen tehetséges, ifjú reménységeként.

Kerry Armstrong többszörös díjnyertes ausztrál színésznő, a magyar nézők a Lantana - Szövevény című filmben láthatták. Legújabb filmjét, a The Oyster Farmer című romantikus vígjátékot szeptemberben mutatják be a Torontói Filmfesztiválon. A The Oyster Farmer egy a kevés ausztrál film közül, melyek idén lehetőséget kaptak a nemzetközi bemutatkozásra. A színésznő szerint sok ausztrál produkció pont azért nem kap támogatást, mert nem tudnak megfelelni a filmipar követelményeinek, melyek túl nagy hangsúlyt fektetnek a sztárszereplőkre.