Moore méregdrága szépsége

2004.07.28. 12:50

Demi Moore ezen a héten töltötte be 40. életévét, és ebből az alkalomból hatalmas szülinapi partit rendezett. Az eseményen nyüzsögtek a hollywodi sztárok: Moore exférjén, Bruce Willisen kívül Tobey Maguire, Uma Thurman, Ethan Hawke, Cameron Diaz és Lucy Liu is tiszteletét tette. Mindenki csodálattal nézte, hogy milyen jól néz ki a középkorú színésznő. Csakhogy a kisimult arcbőr és a feszes idomok kisebb vagyonba kerültek.

Forrás: MTIDemi Moore negyven ves lett. A külseje alapján erre aligha gondolna bárki is, legfeljebb gazdag szakmai múltja utal az évek számára. Természetes, ha úgy gondolta, hogy a kerek évszámot nagy ünnepség keretében próbálja feledni.

Az eseményen hosszú fekete ruhában jelent meg, exférje, Bruce Willis, valamint három közös gyerekük oldalán. Ismét egy szép családnak látszottak, ami annak köszönhető, hogy a két sztár a válás óta is baráti kapcsolatban maradt.

A színésznő vendégei között számos híresség tűnt fel, többek között Tobey Maguire, az Uma Thurman-Ethan Hawke alkotta házaspár, David Spade, valamint Cameron Diaz és Lucy Liu, akikkel Moore a közelmúltban forgatott együtt a Charlie angyalai második részében.

Mindenki elismerte, hogy Moore még ma is szinte ugyanúgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt. Ez azonban nem a természet adománya, hanem a plasztikai sebészek kiváló munkájának gyümölcse. A színésznő valószínűleg nem boldog attól, hogy nemrég nyilvánosságra került az eltitkolt műtétek lajstroma, az árlistával együtt. E szerint összesen 400 ezer dollárt költött a testére.

Alkalmanként 4000 dollárt kóstált a ránctalanító injekció, mellyel az arcát fiatalították, és melyet évente háromszor adtak be neki. 10 ezer dollárba került, hogy melleiből eltávolítsák a régi implantátumot, és helyébe újakat - egy mérettel kisebbeket - ültessenek be. 15 ezer dollár volt, hogy zsírleszívást hajtsanak végre rajta a gyomor-, fenék- és csípőtájékon. Ezenkívül kollagéninjekcióval kezelték az ajkait, és 6240 dollár értékben végeztek javításokat a bőrén.

Forrás: MTITovábbi költségeket jelentett, hogy étkezéstudóst alkalmazott évi 22 ezer dollárért, személyi trénert évi 25 ezer dollárért, jógaoktatót 15 ezerért, és kickboxedzőt 230 ezerért. Fogait porcelánborítással fehéríttette, mely további 16 ezer dollárt vett ki a pénztárcájából. 

Egy barátja azonban mindezt teljesen rendjénvalónak, és magától értetődőnek tartja: "Neki is - mint minden hollywoodi sztárnak - a testében van a jövője. Nem engedheti el magát, ha a showbusiness-ben akar maradni. Eszméletlenül nagy összeget áldozott azért, hogy fiatalon tartsa a testét, de ez még így is semmi ahhoz képest, amennyit megkeresett az eredménnyel. Szerintem Demi csodálatos. Megdolgozott azért, hogy ma így néz ki. Egy húszéves lány testével rendelkezik - köszönhetően a sok diétának, edzésnek és egy kevés plasztikai műtétnek"- vedte védelmébe barátnőjét a magát megnevezni nem kívánó házibarát.

KAPCSOLÓDÓ CIKK