Gwyneth Paltrow szexmentes kapcsolatban él

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow új barátja, Aaron Eckhart nem hajlandó szexuális életet élni a gyönyörű színésznővel. Paltrow számára ez valószínűleg szokatlan, hiszen korábban úgy nyilatkozott, hogy azért tudja nehezen megtartani barátait, mert túlságosan kifárasztja őket a hálószobában. Most azonban úgy tűnik, hogy a 34 éves Eckhart személyében igazi társára lelt, annak ellenére, hogy a jóképű férfi annyira vallásos, hogy házasság előtt hallani sem akar a szexről.

Erin Brockovich című filmben Julia Roberts motoros barátját alakító színésznek rendkívül szilárd a meggyőződése, amelyet még egy igaz szerelem kedvéért sem hajlandó feladni. Paltrow pedig állítólag annyira odavan a színészért, hogy beleegyezett a szexmentes együtt járásba,és még azt is fontolgatja, hogy hozzámegy a színészhez.

"Gwyneth teljesen belehabarodott Aaronba. Úgy hallottuk, hogy nagy dolgot terveznek a nyár végére. Az emberek azt hitték, hogy ez csak egy vicc, mikor járni kezdtek, de most már látják, hogy itt egy komoly kapcsolatról van szó" - nyilatkozta a színésznő egyik barátja.

Ajánlat
Gwyneth Paltrow oldala

Korábban:
Gwyneth Paltrow Londonba költözik
Gwyneth feneke közszemlére került

Nézze otthon a karosszékből!
Szép remények

Fórum:
Ki a legszebb külföldi színésznő?