Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fotó: EPAA hollywoodi sajtóban napvilágot látott néhány értesülés George Lucas újabb, nagyszabású terveiről a Csillagok háborúja legendafolyammal kapcsolatban. Ezek szerint az alkotó azt tervezi, hogy az 1977-83 között készült eredeti trilógiát tovább cizellálja, s ha hinni lehet a Lucasfilmtől kiszivárgott hírnek, Amidalát is becsempészi A jedi visszatér című részbe.

A terv kivitelezésének mikéntje egyelőre bizonytalan, hiszen Amidala - Luke és Leia Skywalker édesanyja - a most készülő, harmadik epizódban állítólag meghal. Így elképzelhető, hogy csak egy visszaemlékező jelenet lesz, de lehet, hogy Lucas egy hatalmas csavarral kitalálja, Amidala mégsem hal meg csak elbujdosik, esetleg inkognitóban vészeli át a csaknem két emberöltőt.

Amidala feltűnése tehát egyelőre bizonytalan, ám az szinte már biztosra vehető, hogy a harmadik rész bemutatója táján Lucas mind a hat epizód technikailag tökéletesített változatát készül piacra dobni, így a 2005-ös dátumig a rajongók hozzá is láthatnak pénztárcájuk felhizlalásához.

Korábban:
A klónok itthon is támadnak

Ajánlat:
Star Wars hivatalos honlap
A klónok támadásának hivatalos honlapja

Nézze otthon a karosszékből!
Baljós árnyak - DVD