Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i elővetítésen, melyet a helyi diákok ösztöndíjkeretének növelésére ajánlottak fel, a fehér páncélba öltözött birodalmi rohamosztagosok sorfala között sétált végig Ewan McGregor (Obi-van Kenobi) és Samuel L. Jackson (Mace Windu).

New Yorkban a Robert De Niro által szervezettt Tribeca filmfesztivál egyik nagy eseménye volt a a jótékonysági vetítés, amelyen Natalie Portman (Amidala) és az álarcos Darth Vader hangját kölcsönző James Earl Jones emelte az est fényét.

San Fransiscóban a film írója és rendezője, George Lucas jelent meg, a mozi előtt rendezett nagyszabású parádéban a trilógia szőrös sztárja, Chewbacca is feltűnt. Ezen a vetítésen a nézőtér első két sorát Lucas sérült és rászoruló gyermekeknek tartotta fenn. A többi 800 darab, 500 dolléros ülőhelyből összegyűlt összeget egy tehetségkutató alapítvány javára ajánlották fel.

A Klónok támadását csütörtökön, május 16-án kezdik vetíteni az egész vlágon - így Magyarországon is. Az RTL Klub televíziós csatorna múlt vasárap, május 12-én vetítette le a sorozat előző részét, a Baljós árnyakat, mely 2,28 millió nézőt, azaz kimagasló, 47%-os nézettséget hozott a csatornának.

Korábban:
A jegypénztár előtt táboroznak a Star Wars-rajongók

Ajánlat:
Star Wars hivatalos honlap
A klónok támadásának hivatalos honlapja

Nézze otthon a karosszékből!
Baljós árnyak - DVD