Eminem cáfolja viszonyát Basingerrel

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hollywoodi karrierjének beindulását az önéletrajzi ihletésű 8 Mile című mozitól várja a botrányairól elhíresült rapsztár, Eminem. A film rendezőjének azt a Curtis Hansont sikerült megnyernie, aki olyan filmekkel alapozta meg hírnevét, mint a Veszélyes vizeken és a Szigorúan bizalmas.

A moziban Eminem anyjának szerepét arra Kim Basingerre osztották, aki ugyan már kiöregedett a szexbomba szerepkörből, ám még így is népes rajongótáborral bír a férfiak körében. Ez alól Eminem sem volt kivétel, aki többször is dicsérte a színésznő szexuális kisugárzását. A pletykasajtó persze nem mehetett el szó nélkül egy ilyen zaftos sztori mellett, és elkezdett találgatni a két sztár románcáról.

Az újságok hamar bizonyítékot is találtak elméletükre, hiszen csókolózni is látták Basingert és Eminemet. A rapper azonban cáfolta a híreszteléseket, és azt állította, hogy a sokat emlegetett csók csak az egyik jelenetben csattant el közöttük. "A moziban van egy jelenet, amikor megcsókoljuk egymást. Kim úgy csókol meg engem, ahogy anya a fiát. Persze az újságokban ez másnap már úgy jelent meg, hogy csókolóztunk és egymás kezét is fogtuk" - nyilatkozta Eminem a The Guardian című újságnak.

Korábban:
Eminem bin Laden
A Pet Shop Boys meleg Eminemről énekel

Eminem újabb pert zárt le

Fórum:
Szerinted ki rapper?

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Eminem albumaival