Anistontól meztelen fotókat kér a bíróság

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok sorozat sztárja, Jennifer Aniston jogainak védelmében férje, Brad Pitt indít pert a Man's World című lap kiadói ellen, akik egy olyan fotót publikáltak, amelyen Jennifer félmeztelenül látható, amint a kertjében napozik. A színésznő egyik barátja szerint az eljárás nagyon meg fogja viselni a gátlásos színésznőt. "Nagyon nehéz lesz neki nyíltan beszélni a meztelenségről egy nyitott bírósági tárgyaláson" - nyilatkozta a jóbarát.

Jennifernek a bíróság kérésére össze kell gyűjtenie és be kell mutatnia a karrierje során róla készült aktfotókat, így például azt, melyet 1996-ban csináltak róla egy magazinnak, és azokat, amelyeken nedves, átlátszó pólóban látható. Anistonról filmes karrierje során is készültek sok mindent megmutató fotók, így legutóbbi filmjében, a Rocksztárban is lencsevégre kapták, szeretkezős jelenetét a másik főszereplővel. Mark Wahlberggel.

Aniston a kellemetlen bírósági procedúra ellenére, úgy érzi, hogy meg kell védenie magát a lesifotósok támadásaitól. "Jennifer teljesen kétségbeesett a publikált fotóktól, és úgy érezte, mintha megerőszakolták volna a saját biztonságos kertjében. Elhatározta, hogy tesz valamit azért, hogy ezek a fotók nehogy még egyszer megjelenhessenek" - mondta a színésznő egyik barátja.

Korábban:
Beletolattak Jennifer Anistonba

Ajánlat:
Jennifer Aniston rajongói oldal

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Félmeztelen múzsa - Mai amerikai költők

Fórum:
Törvényt sért-e, aki meztelenül jár az utcán?