Julia meglepődött Bratt gyors frigyén

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A 38 éves Benjamin Bratt április 13-án vette feleségül a régebben Bond-lányt alakító Talisa Soto színésznőt, akit ugyan már több mint öt éve ismer, azonban szerelmük csak tavaly, a Pinero című film New York-i forgatásán kezdődött. Bratt és Soto egy minden felhajtást nélkülöző ceremónia keretében, 40 fő jelenlétében mondták ki a boldogító igent Bratt szülővárosában, San Franciscó-ban.

A hírek szerint a házasság alaposan meglepte Bratt exbarátnőjét, Hollywood kedvenc színésznőjét, Julia Robertset. Julia egyik barátja szerint a színésznő még azon is elgondolkozott, hogy érdemes volt-e szakítania Brattel. "Julia nagyon megdöbbent a hír hallatán. Négy évig volt Bennel, aki fantasztikus fickó. Próbál jó képet vágni a dologhoz, de
valószínűleg eljátszik a gondolattal, hogy mi lett volna, ha nem mennek szét" - nyilatkozta a bennfentes

Julia esetleges újraegyesítési akciói azonban kudarcra vannak ítélve, hiszen Benjamin Bratt úgy tűnik, hogy nagyon elégedett új feleségével. "Nagyon boldognak érzem magam. Talisa csodálatos nő. Minden olyan tulajdonság meg van benne, amit egy nőnél fontosnak tartok" - nyilatkozta a Beépített szépség sztárja.

Ajánlat:
Bratt-rajongói oldal

Korábban:
Benjamin Bratt megnősült
Benjamin Bratt a jövőbe tekint

Fórum:

Ki a legszexibb férfi?

Nézze otthon a karosszékből!
Álljon meg a nászmenet!