Halle Berry filmes balesete

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Halle Berry majdnem komoly sérülést szenvedett, mikor egy kézigránát darabja a szemébe repült az új James Bond film forgatása alatt. Az Oscar-díjas színésznő éppen egy olyan jelenetben szerepelt, melyben Pierce Brosnan rálő a gonosz XAO által vezetett helikopterre, mikor a baleset bekövetkezett. A 33 éves színésznőt azonnal a kórházba szállították az eset után.

Az egyik stábtag így nyilatkozott a Mirror című brit lapnak: "A kis darabkát egy fél órás operáció keretében távolították el Halle szeméből. Ez a szeme persze jelenleg még gyulladt és vörös. Vasárnap nem forgatott és megfelelő krémekkel és cseppekkel felszerelkezve hagyta el a klinikát. Elég nagy fájdalmai lehettek, de nagyon profi módon viselkedett."

A színésznőt ellátó Dr. Antonio Fernandez a következőket mondta: "Sokkal komolyabb is lehetett volna a dolog. Az az igazság, hogy a színésznőnek nagy szerencséje volt." Berry most újra forgatja már a huszadik Bond filmet a spanyolországi Cadizban. Az új epizódnak ironikus módon Die Another Day (Máskor halj meg) a címe.