Cruise szakított Cruzzal

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az álompár a Vanília Égbolt forgatásán szeretett egymásba, s állítólag azért történt a szakítás, mert Tom nem volt hajlandó exnejéhez fűződő barátságáról lemondani.

A szépséges spanyol színésznő visszautazott Madridba, ahol szülei vigasztalják a történtek után.

Barátok szerint a kapcsolat akkor vált válságossá, amikor Tom nem volt hajlandó magával vinni Penelopét az Oscar-díj átadásra, ahol Nicole-t jelölt volt a legjobb színésznő kategóriában.

Penelope egyik barátja így nyilatkozott: "Penelope nagyot nézett a döntésre, s fogalma sincs, hogy mi történik körülötte. Tom már attól is elállt, hogy feleségül vegye, s nyíltan tudomására hozta, hogy New Yorkban jobban érezné magát.

Cruise-nak sok tennivalója akad mostanában, s nehéz ezeket egy komoly kapcsolattal összeegyeztetni. A 39 éves színész jelenleg harcművészetet tanul a The Last Samurai kedvéért, s nagy részt vállalt gyermekei, Connor és Isabella nevelésében is.

Egy másik barát szerint már karácsonykor elkezdődtek a bajok, amikor Tom azzal állt elő, hogy a fél napot a családjával töltené. A tüzes spanyol színésznő azt mondta, hogy akkor szakít vele, ha tényleg megteszi. Tom azonban hajthatatlan maradt, s az első Los Angeles-i géppel a családjához utazott.

Korábban:

Cruise Kidmannek drukkol az Oscaron
Cruise szamuráj lesz
Tom Cruise kitárulkozik