Jackson Jedihez méltó halált akar

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

"Ha meg kell halnod, halj meg stílusosan" - gondolja Samuel L. Jackson, aki Mace Windu Jedi-lovagot személyesíti meg George Lucas Star Wars sorozatának első három epizódjában.

Jacksonnak a Baljós árnyakban csak epizódszerep jutott, ám a Klónok támadásában már az események középpontjába kerül. A második részben Mace életveszélyesen megsebesül, amikor merényletet kísérelnek meg Amidala hercegnő ellen, ám a Jedi-lovag végül túléli a sérülést, így a történet harmadik epizódjában is visszatér a filmvászonra. A harmadik részben azonban Jacksont már semmi sem mentheti meg a pusztulástól. A sztori szerint ugyanis az összes Jedi-lovag életét veszti a Klónok háborújában - adta hírül a Calgary Sun.

Jacksont nem zavarja, hogy búcsút kell mondania a karakternek, ám stílusosan akarja befejezni az életét. "Mondtam George-nak (Lucas), hogy az rendben van, hogy meghalok, de akkor nem valami kis vacak halált akarok. Szerencsére George megígérte, hogy Mace illő módon távozik majd az élők sorából" - nyilatkozta Samuel L. Jackson, aki legközelebb Ben Affleck oldalán játszik a Changing Lanes című drámában.

Ajánlat:
Klónháborúk - Az új Star Wars-film negyedik előzetese

Korábban:
Neten az legújabb Star Wars-előzetes
Újabb Star Wars-filmelőzetes

Star Wars: a tiltott szerelem
Star Wars-világpremier Magyarországon is
Mozikban és neten az új Star Wars-epizód reklámfilmje

Nézze otthon a karosszékből!
Baljós árnyak - DVD