Sikert aratott az új Star Wars-film kalózkópiája

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Harry Knowles nem tartozik a hollywoodi filmmogulok kedvencei közé. A filmőrült internetes újságíró rendszeresen borsot tör az álomgyár orra alá, amikor kegyetlen kritikáit és exkluzív sztárpletykáit közzéteszi honlapján, az Ain't It Cool News oldalain.

Legújabb akciója azonban minden eddigit felülmúl, hiszen Knowles nem kevesebbet állít, mint hogy látta a Star Wars sorozat legújabb epizódját, a Klónok támadását. George Lucas filmjét az egyszerű földi halandók legkorábban a május 16-i világpremieren tekinthetik meg, ám Knowles egy titkos vetítésen már a hétvégén megnézhette a mozit - adta hírül a CNN.

Knowles állítása szerint egy austini médiatalálkozón invitálták meg a "kalóz-mozielőadásra". Az újságíró arról nem volt hajlandó részleteket elárulni, hogy kik segítették hozzá a nem mindennapi filmélményhez, de úgy gondolja, személye tudatos választás volt. "Azért nekem mutatták meg a filmet, mert kíváncsiak voltak egy kívülálló véleményére Lucas mozijáról" - nyilatkozta Knowles, aki könyvbemutató turnéjának köszönhetően számos rajongónak beszámolhat a szuperprodukcióról.

Knowles természetesen honlapja olvasóival is megosztotta élményét, és tőle meglepő elragadtatással írt a moziról. "Az, amit Lucas megalkotott, hihetetlenül szórakoztató és izgalmas. A nyáron bemutatandó egyik mozinak sincs esélye, hogy versenyre keljen vele" - írja a filmkritikus.

A Lucasfilm illetékesei meglepő nyugalommal vették tudomásul, hogy a féltve őrzött mozit már a premier előtt megtekintette valakit, sőt a sztoriból is nyilvánosságra hoztak részleteket. "Nem tudom, hogy jutott hozzá a kalózkópiához, de annak mindenesetre örülünk, hogy tetszett neki film" - nyilatkozta a stúdió szóvivője, Lynn Hale.

Ajánlat:
Klónháborúk - Az új Star Wars-film negyedik előzetese

Korábban:
Neten az legújabb Star Wars-előzetes
Újabb Star Wars-filmelőzetes

Star Wars: a tiltott szerelem
Star Wars-világpremier Magyarországon is
Mozikban és neten az új Star Wars-epizód reklámfilmje

Nézze otthon a karosszékből!
Baljós árnyak - DVD