Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson és exférje, Tommy Lee viszonya alaposan elmérgesedett válásuk óta. A dús keblű színésznő már bírósághoz is fordult, mert azt akarta elérni, hogy két gyermekük felügyeleti jogát megvonják a verekedéseiről elhíresült zenésztől.

Pamela most azt állítja, hogy Tommy Lee a kiadós verések mellett hepatitisz C vírussal is megfertőzte, amikor közös tűt használtak tetoválásuk elkészítésekor. A színésznő betegségéről a Los Angeles-i orvosi egyetemen beszélt, ahol azt is elismerte, hogy a vírus miatt rendszeres orvosi kezelésre is szorul.

Lee szóvivője, Beth Katz szerint Pamela akciójával ismét csak Tommyt akarja bemocskolni. "Remélhetőleg Pamela egyszer belátja, azzal, hogy mindent kitereget a médiának, a saját gyermekeinek is fájdalmat okoz" – nyilatkozta Katz.

Az Egyesült Államokban körülbelül 3,9 millió hepatitisz C-vel fertőzött személy él. A vírus vér útján terjed, és elsősorban a májat veszélyezteti, amelyben rákos elváltozást is okozhat. A legfrissebb adatok szerint Amerikában évente 8-10 ezer ember hal meg a hepatitisz C okozta betegségekben.

Korábban:
Pert nyert Tommy Lee Pamela Andersonnal szemben
Pamela Anderson sztriptíztáncosnő lenne

Ajánlat:
Pamela Anderson cseh rajongói oldala

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
A hepatitiszek