Resident Evil: újabb videójáték a mozikban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A történet pontosan ugyanaz, mint számos "lődd szét a zombikat" típusú számítógépes játékban. Egy vírus elszabadult egy szupertitkos, föld alatti bázison, és vérszomjas zombikká változtatta mind a kutatókat, mind a kísérleti alanyoknak használt állatokat.

A kormány egy elit alakulatot küld a helyszínre, Alice (Jovovich) és Rain (Rodriguez) vezetésével. Három órájuk van, hogy karanténba szorítsák a vírust, mielőtt az megfertőzhetné az egész világot. De a legalaposabb kiképzés sem készíthette fel őket arra, amivel szembe kell nézniük.

A rendező Paul Anderson, aki többek között a Mortal Kombatot, az Event Horizont (Halálhajó) és A katona című sci-fit is jegyzi, Kurt Russel főszereplésével.

A film főképp azoknak a fiataloknak készült, akik imádják a számítógépes játékokat, és koruknál fogva már nem élvezhették a klasszikus trash-filmeket, amelyek előszeretettel vonultattak fel élőhalottakat. A készítők ígérete szerint ebben az adaptációban benne lesz minden, ami a Lara Croft: Tomb Raiderből hiányzott.

A Resident Evil március 15-én debütál az amerikai mozikban.

Fórum:
Ki a legszebb színésznő a világon