Julia Robertshez hűtlen a szerelme

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az operatőr Moder a Tripla vagy semmi című film forgatásán találkozott össze Robertsszel, és a kedvéért hagyta el feleségét, akivel már négy éve élt együtt. A barátok és a brit Sun újság szerint Julia tajtékzott a dühtől, mikor nemrégiben rájött, hogy Danny szenvedélyes jelenetbe bocsátkozott a feleségével, pedig eredetileg csak azért ment haza, hogy egy pár ruhát elhozzon otthonról.

Egy barát így számolt be a történtekről: "A Danny és Vera közötti találkozás először egy kicsit fagyos volt. Mikor azonban Danny indulni készült, Vera sírni kezdett, és bevallotta, hogy a férfi nagyon hiányzik neki. Danny átölelte őt, és bevallotta, hogy neki is hiányzik Vera. Egyik dolog a másikat követte." Julia, aki már egyszer megbocsátott Dannynek azért, mert az lefeküdt a feleségével, őrülten dühöngött, mikor rájött, hogy szerelme újra megcsalta.

A pár jelenleg egy hollywoodi és egy New Mexico-i otthonban él együtt. Mostanában Robertset rendkívül boldognak láthatta környezete, a színésznő úgy gondolta, végre megtalálta az igazit. Gyakran hangoztatta, hogy minél előbb szeretne feleségül menni Dannyhez, csupán arra várnak, hogy az operatőr végre elváljon a feleségétől.

(WENN)

Korábban:
Juliát eljegyezték
Julia Roberts és Tom Hanks Amerika kedvencei

Ajánlat:
Julia Roberts-rajongói oldal

Fórum:
Ki a legszebb külföldi színésznő?

Nem hiányzik a gyűjteményéből?
Sztárom a párom