Mel Gibson misztikus titkokat őriz

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A misztikus filmjeiről elhíresült M. Night Shyamalan Mel Gibsonnal forgatja legújabb moziját, a Signs című alkotást. A produkciót teljes titoktartás övezi, még Gibsonnak is megtiltották, hogy a forgatásról beszéljen.

A történetről csak annyit lehet tudni, hogy a Halálos fegyver sztárja az episzkopális egyház lelkészét alakítja a filmben. A férfi Pennsylvaniában békességben műveli földjét, ám egyszer furcsa és rejtélyes jelenségekre lesz figyelmes gabonamezején.

Az állandó titkolódzás persze csak tovább serkenti az újságírók kíváncsiságát. Gibson legutóbb a Chicago Sun-Times újságírójának kérdéseit próbálta elhárítani, ám végül megadta magát, és mesélt a moziról. "A film a természetfeletti jelenségekről szól, ám a vége nem lesz sokkoló, és minden el lesz lesz magyarázva. Egyszóval nem olyan lesz, mint egy David Lynch-mozi, ahol soha nem tudod, hogy mi történik éppen. Én utálom az olyan filmeket."

Gibson új filmje a We Were Soldiers című háborús eposz március 1-jén kerül az amerikai mozikba. A színészkedés mellett Gibson további filmeket is szeretne rendezni. Legutóbb George Lucast látogatta meg a rendező birtokán, hogy filmtervekről beszélgessenek. A találkozón Gibson belepillanthatott A Klónok támadása című új Star Wars moziba is, amelyik a Signs egyik legnagyobb riválisa lesz a nyári szuperfilmek küzdelmében.

Korábban:

Gibson szereppel segít Downey Jr.-on

Ajánlat:

További információk a filmről

Fórum:

UFO-k

Könyvajánlat:

UFO misztikum és valóság