Julia Denzel Washingtonnak adná az Oscart

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Julia Roberts nagyra értékeli pályatársa Denzel Washington színészetét. Roberts szerint Washington korosztályának legjobb színésze, és már eddig is legalább három Oscar-díjat kellett volna kapnia - adta hírül az Ananova internetes újság.

- Denzelnek már legalább három Oscarnál kellene tartania, és ezzel még nem is mondtam sokat. Ha látták őt a Malcolm X, a Hurrikán vagy a Philadelphia című filmekben, akkor tudják miről beszélek - mondta Roberts.

Roberts és Washington barátsága az 1993-ban készült Pelikán ügyirat című film forgatásán kezdődött. A színésznő akkor tért vissza majd egyéves pihenőjéről, amelyre instabil lelkiállapota miatt volt szükség. A filmben Washington sokat segített Juliának, aki Grisham adaptáció sikerének köszönhetően újra Hollywood első számú színésznője lett

Denzel Washingtont idén a Kiképzés című filmben nyújtott alakításáért jelölték Oscar-díjra. A moziban a színész egy dörzsölt, a törvényeket lazán kezelő macho zsarut játszik, aki új társat kap egy kezdő nyomozó személyében. A zöldfülű rendőr szerepében Ethan Hawke (Julia egykori szerelme) tűnik fel, aki a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában esélyes az aranyszobrocskára.

Korábban:

Hanks, Cruise és Roberts a tökéletes trió

Roberts és Connery az álompáros

Julia Steve Martin oldalán komédiázik

Ajánlat:

Julia Roberts hivatalos oldala

Denzel Washington rajongói oldal

Fórum:

Ki a legnagyobb sztár Hollywoodban?

Könyvajánló:

Színészmesterség mindenkinek