Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A hét filmbemutatói

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Szörny Rt.
Színes, szinkronizált amerikai animációs film

A szörnyek úgy tudják, hogy a gyerekek rájuk nézve veszélyesek, ezért tilos velük közvetlen kapcsolatba kerülniük. Amikor Boo, az emberkislány véletlenül a szörnyvilágba csöppen, Sulleynak egyszerre összezavarodik az élete, és veszélybe kerül a karrierje is. Mike segítségével megpróbálja helyrehozni a hibát, ám kis, immár háromtagú csapatuk egyre elképzelhetetlenebb kalandokba bonyolódik.

A film honlapja

Kémjátszma

Színes, feliratos amerikai krimi

A veterán Muir hamarosan rádöbben, hogy Bishop megmentésében nem számíthat a CIA segítségére. Felettesei ugyanis a világpolitikai helyzet alakulása miatt az ügy eltussolásában érdekeltek, és ennek érdekében még saját emberük feláldozására is hajlandóak. Nem így Muir, aki nem nyugszik bele a döntésbe, és az idővel versenyt futva, főnökeit kijátszva szervezi meg védence megmentését.

A film hivatalos honlapja

Fiúk az életemből

Színes, feliratos amerikai filmdráma

Egy bulin belebotlik egy nem túl eszes, ám vagány 18 éves srácba, és mivel éppen csalódott egy másik fiúban, vele igyekszik vigasztalódni. Ray Hasek (Steve Zahn) rögtön kap az alkalmon, ám nem sokkal később kénytelenek szembenézni az együtt töltött éjszaka nem várt következményével: Bev állapotos lesz.

A film hivatalos honlapja

Egy szirén szerelme

Színes, feliratos kínai film

A film rendezője, Lu Je lenyűgöző és bizarr utazásra invitálja a nézőket. A történet egy éjszakai klubban kezdődik, ahol egy rejtélyes nő, Meimei hableánynak öltözve szórakoztatja a közönséget. A bevezető után Je tovább kalauzolja a nézőket, akik bepillantást nyerhetnek Mardar, a kézbesítő fiú mindennapjaiba. A fiút egy fekete piaci kereskedő béreli fel arra, hogy nagynénjének és lányának, Mudannak szállítsa házhoz az árukat.

Mardar a találkozások során beleszeret Mudanba, ám ennek ellenére elrabolja és váltságdíjat követel érte. A lánynak azonban sikerül megszöknie, de ahelyett, hogy hazamenne, beleveti magát a folyóba. A rendőrség természetesen a fiút vádolja a gyilkossággal.

Információk a filmről

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről