Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Johnny Depp nem véletlenül kapta meg szerepét a Félelem és reszketés Las Vegasban című filmben. Legutóbbi nyilatkozatai ugyanis pontosan olyanok, mintha nemcsak Raoul Duke, de Johnny is hatosával kapkodná be az LSD-s bélyeget.

Újabban gyártott világjobbító elméletei hallatán egy, a pszichedélikumok terén tapasztaltabb "utazó" is elismerően hajtaná meg fejét. Nemrégiben a csak dohányzókat szállító repülőjáratokról álmodozott, ahol is kötelező lenne a kiosztott porciót maradék nélkül elszívni.

Most pedig az afganisztáni háborúval kapcsolatos ötleteiről prédikált hallgatóságának. Kétségtelen ugyan, hogy a következő mondatok inkább illenének a filmbéli dr. Gonzóhoz, Benicio del Toro azonban ritkábban bocsátkozik hasonló kifejtésekbe.

Depp szerint ugyanis: "Folyékony LSD-vel kellett volna elárasztani Afganisztánt, így mindenki teljesen szétesett volna. Ekkor kellett volna a teletubbie-knak öltözött amerikai katonákat bevonultatni. Így rögtön kitisztították volna az országot. bin Laden pedig ekkor magas sarkúban, szőke parókával a fején azt énekelte volna éppen: Ezek a csizmák nem sétához készültek."

Korábban:
Depp a dohányzók jogaiért küzd
Johnny Depp is megjelent a World Music Awardon

Fórum:
Tolvajlás, kábítószer