Dagmara, egy lengyel lány Hollywoodban

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Első jelentősebb szerepét a Mark Wahlberg és Jennifer Aniston főszereplésével készült Rock Starban alakította, de a film nem bizonyult jó választásnak, hiszen a vígjáték nagyot hasalt a mozipénztáraknál.

Új filmje, a Monte Christo grófja kapcsán azonban már bizakodhat Dagmara. A nemzetközi koprodukcióban készült filmet Kevin Costner egykori alkotótársa, Kevin Reynolds rendezi és a szereplők között olyan nagyágyúk bukkannak fel, mint Richard Harris, Guy Pearce és a címszerepet alakító Jim Caviezel.

Alexandre Dumas regényének legújabb feldolgozását a Disney készítette el azzal a céllal, hogy a fiatalok is megismerkedhessenek a világirodalom egyik legromantikusabb bosszútörténetével.

Dagmara már csak származása miatt sem tartozik az átlagos hollywoodi sztárocskák közé. Egyetemi diplomával a kezében úgy választja szerepeit, hogy megóvja magát az álomvárosban a fiatal színésznőkre leselkedő veszélyektől, az olcsó tinikomédiák csábításától.

"Soha nem csinálnék filmet csak azért, hogy pénzt keressek. A mozinak el kell gondolkodtatnia, de ha arra nem képes, akkor legalább szórakoztasson" - mondja Dagmara, akit nemsokára a Them című természetfeletti-thrillerben is megcsodálhat az amerikai közönség.