Debra Winger képmutatónak tartja Hollywoodot

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Becéző szavak sztárja, Debra Winger kritizálta az álomvárost a Premiere magazinnak adott interjújában. "Igazi küzdelmet folytattam Hollywooddal. Minél idősebb az ember, annál inkább képmutatónak érzi, hogy ezekből a filmekből éljen." - mondta az évek óta nem forgató színésznő.

A 46 éves színésznőről az a szóbeszéd járja, hogy nem könnyű együtt dolgozni vele. Winger szerint így legalább elijeszti a gyáva rendezőket. A sztár azonban egykori önmagáról is kritikusan nyilatkozik. "Vad életet éltem. Szárnyakat adott a függetlenségem. Nem hiszem azonban, hogy bárkinek is fájdalmat okoztam volna. Túlságosan el voltam azzal foglalva, hogy magamnak okozzak fájdalmat."

Wingert hamarosan a Big Bad Love című filmben láthatjuk Arliss Howard és Rosanna Arquette oldalán. Ez az első filmje az 1995-ben Billy Crystallel forgatott Felejtsd el Párizst! óta. Új filmjét azonban nem hajlandó egyfajta visszatérésnek tekinteni. "Sehova sem jövök vissza. Sokkal idősebb lettem, így teljesen más az érdeklődésem, így nincs sehova sem visszajönni."

(WENN)