Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A kémfilm-sorozat jubileumi darabjának egyelőre még nincs címe. A szereposztás azonban már végleges. A korábbi híresztelések ellenére az év legszexisebb férfijévé választott Pierce Brosnan ismét elvállalta a titkosügynök szerepét. Filmbeli partnere a gyönyörű Halle Berry lesz, aki legutóbb a Kardhalban csavarta az ujja köré a férfiakat.

A szépség mellett a szörnyeteg is megjelenik a filmben, méghozzá egy kétarcú ellenség személyében. A történet szerint Bond egyik ősi ellensége átoperáltatja az arcát, hogy így tűnjön el a szuperkém szeme elől. A kétarcú karakter megszemélyesítésére két szereplőt, Toby Stephenst és Rick Yune-t választott a film rendezője, az új-zélandi Lee Tamahori.

A filmek történetében mindig komoly jelentőséggel bír, hogy Bond milyen autóban szédíti a gyengébbik nemet. A csodajárgány ezúttal ismét angol lesz, a producereknek az Aston Martin céggel kötött hosszútávú megállapodásának köszönhetően. A kapcsolatnak komoly hagyományai vannak, hiszen Sean Connery az 1964-ben készült Goldfingerben is egy Aston Martin volánja mögött száguldozott.

Korábban:

Halle Berry Bond miatt nem vetkőzik

Berry Bond ellen

Ajánlat:

A hivatalos James Bond oldal