Edward herceg filmre akarja vinni Károly magánéletét

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Károly herceget annyira felháborította öcs ötlete, hogy a két férfi már szinte alig beszél egymással. Edward állítólag arra kérte bátyját, működjön vele együtt a film elkészítésében, amely Károly Diana hercegnővel való sikertelen házasságának és Camilla Parker Bowles-szal való szerelmének "őszinte történetét" tárta volna fel.

Edward herceg Ardent nevű produkciós cége a brit királyi családról szóló dokumentumsorozatot készít egy amerikai televíziós csatorna megbízásából. Az amerikai megbízók külön kérték az Ardentet, hogy a sorozat egyik része a trónörökös házasságának összeomlásáról szóljon. Edward nem kívánta ugyan, hogy bátyja személyesen beszéljen magánéletéről, arra kérte őt, engedje meg számára, hogy legszorosabb baráti köréből kaphasson véleményeket, értesüléseket a filmhez. Amikor a trónörökös határozottan nemet mondott, Edward a papánál, Fülöp hercegnél panaszkodott a testvéri együttműködés hiányára. Fülöp herceg ugyanis az egyedüli a királyi családban, aki beleegyezett abba, hogy interjúval segíti a sorozat létrejöttét - értesült a Daily Mail brit lap.

Károly és Edward újabb összezördülésre nem sokkal azután került sor, hogy a testvérek megpróbáltak fátylat borítani az ősszel történt eseményekre, amikor az Ardent vállalkozás a királyi sorozat részeként Vilmos herceg egyetemi tanulmányairól akart filmet forgatni Károly herceg tudta és belegyezése nélkül a skóciai St.Andrews Egyetemen.

Az amerikai megbízatás létfontosságú Edward cége számára, amely az elmúlt nyolc évben több mint 2 millió font veszteséget volt kénytelen elkönyvelni. A királyi családról szóló sorozattal Edward halódó cégét szeretné talpraállítani.

Ajánlat:

Ardent