Charlie Sheen Bond-lánnyal jár

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az egykori Bond-girl, Denise Richards beköltözött az utóbbi időben elsősorban vígjátékokban feltűnő Charlie Sheen westwoodi lakásába. A pár a Kerge város című tévésorozat forgatásán melegedett össze, és azóta tovább mélyült kapcsolatuk - adta hírül a The Sun.

A magánéleti boldogság már igencsak ráfér az egykor jobb napokat látott színészre. A pályafutását drámai szerepekkel kezdő Charlie Sheent a nyolcvanas évek egyik legígéretesebb színészeként tartották számon. A színészcsaládból származó Sheen már karrierje kezdetén Hollywood egyik legtekintélyesebb rendezőjének, Oliver Stone-nak a kedvence lett. Ennek köszönhetően Sheen szerepet kapott a rendező két hatalmas kritika sikert aratott filmjében, A szakaszban, illetve a Tőzsdecápákban.

A kilencvenes években azonban Sheen egyre kevesebb lehetőséget kapott a bizonyításra. Az elmúlt évtizedben egyedül Nagy Durranás! című, két epizódból álló vígjáték főszerepének eljátszásával hívta fel magára a figyelmet. Ezt követően, néhány kivételtől eltekintve, elsősorban videopiacra készült akciófilmekben kapott szerepet.

Ezzel párhuzamosan az újságok egyre többet cikkeztek a színész alkoholproblémáiról, illetve zűrös magánéletéről. Többek között napvilágot látott egy hollywoodi luxus bordélyház vendégköréről készült lista, amelyből az derült ki, hogy Sheen hetente többször is vendége volt a műintézménynek.

A teljes lesüllyedéstől a televízió mentette meg. Michael J. Fox súlyos betegsége miatt ugyanis megüresedett a rendkívül népszerű Kerge város című vígjátéksorozat főszerepe, amelyet végül Charlie Sheen kapott meg.

Ajánlat:

Charlie Sheen rajongói oldal