Az N Sync a Csillagok háborúja legújabb epizódjában

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Csillagok háborúja-filmeket gyártó Lucasfilm szóvivője megerősítette az internetes rajongói oldalakon napvilágot látott hírt, mely szerint az 'N Sync fiúcsapat tagjai szerepet kaptak a május közepén bemutatásra kerülő legújabb epizódban, a Klónok támadásában.

Mielőtt mindenki a szívéhez kapna: csupán néma epizódszerepekről van szó. Az öt fiú - Justin, Lance, Joey, JC és Chris - egy nagyobb csatajelenet során Jedi-lovagokként fognak feltűnni a háttérben.

A meglepő fejlemény előzményeként kétféle történet vált ismertté. A New York Post újságírója szerint a filmeket rendező George Lucas adoptált lányai, Amanda és Katie nagy rajongói az 'N Syncnek, és ők kérték meg a papát, tegye be valahogy a fiúkat a következő epizódba.

A Lucasfilm képviselője ezzel szemben úgy számolt be az eseményről, hogy a fiúk - akik egyébként rajongói a Csillagok háborúja-filmeknek - maguk keresték fel Rick McCallum producert avval a kéréssel, hogy nem kerülhetnének-e bele valamilyen módon a legújabb részbe. A szóvivő elismerte, hogy Lucas lányai valóban szeretik az 'N Syncet, de az együttes szerepeltetésének igazi oka természetesen nem ez volt.

Közben a film rajongói oldalán egyértelmű elutasítás fogadja a meglepő hírt. "Kérlek, ne. George, ne. Kérlek. Bármit, csak a fiúbandákat ne. Jar Jart még tudtam kezelni. De ezt már nem" - fakadt ki az egyik rajongó a TheForce.Net oldalán. Egy másik felhasználó avval nyugtatta kétségbeesett sorstársát, hogy az 'N Sync valószínűleg olyan kis ideig lesz csak látható a vásznon, hogy alig lehet majd észrevenni őket.

Ajánlat:

Hivatalos Star Wars-oldal

Az 'N Sync honlapja