A házasság volt Clooney legnagyobb tévedése

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

"Fogalmam sem volt, hogy létezik Mrs. Clooney" - állítja a Du-Par étterem pincére, ahol Clooney akkoriban törzsvendég volt. "Mások sem tudták. George maga volt a megtestesült agglegény."

Együttélésük alig húsz hónapig tartott, ennél még a válási procedúra is hosszabb volt, mely huszonöt hónapot vett igénybe. Amilyen csöndes volt Talia a házasság alatt, olyan sokat követel a válás után. Clooney adta is, amit lehetett, de amikor legendásan kedves malaca, Max is felkerült a kívánságlistára, akkor bekeményített.

"Úgy csatáztak a malacért, mint egy gyermek-elhelyezési perben" - mesélte Talia nagybátyja, Dick Van Patten. Végül az asszonynak be kellett érnie 95 ezer dollárral, az ékszereivel és egy 1988-as Dodge autóval.

"Soha nem kellett volna megnősülnöm. Nem tudtam, hogy a házasság ennyi macerával jár" - nyilatkozta Clooney a National Enquirernek. A színészt azóta sem cserkészte be senki. Legutóbb Renée Zellweger színésznőről hitték, hogy sikerült elcsavarnia Clooney fejét, ám végül ő sem járt sikerrel.

Korábban:

Brad Pitt és Matt Damon Clooney rendezésében

Clooney Zellwegerrel jár

Ajánlat:

George Clooney online