Leégett Clint Eastwood háza

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Clint Eastwood 1992-ben, a Nincs Bocsánat című film forgatásán ismerkedett meg Frances Fisherrel. Kapcsolatukból egy évre rá született Francesca Ruth Fisher, akit anyja jelenleg is egyedül nevel. A színésznő egy ideje Kanadában él, tévéfilmsorozatokban vállal szerepet. Az ünnepeket kislányával töltötte, ám a családi idillt felborította a tűzeset. Kedd hajnalban ugyanis tűzropogásra ébredtek, és a házban már gomolygott a füst.

"Valaki segítségért kiáltozott. Kinéztem az ablakon, és megláttam az asszonyt, mögötte pedig a lángokban álló épületet. A kezei teljesen összeégtek, de vissza akart menni, mert a kislány benn maradt a szobában. Ám addigra már lehetetlen volt bejutni. Ekkor láttuk meg a kislányt az ablakban. Édesanyja biztatására végül a karjaimba vetette magát, így menekült meg a lángokból" - meséli el a történteket Tim Charters szomszéd, aki értesítette a tűzoltókat.

Clint Eastwood a történtek hallatán magángéppel azonnal Vancouverbe repült. "Mr. Eastwoodot sokkolták a történtek, és mindenképpen látni akarta a lányát, bár a gyerek sérülései nem voltak életveszélyesek. Még nem tudjuk, mitől támadt a tűz, de elképzelhető, hogy egy zárlatos izzó volt az ok" - mondta a helyi rendőrség szóvivője, Christy Veenstra.