Superman Rod Stewart fiát üldözte

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A megtámadott férfi, Jason Rogland elmondása szerint éppen barátnőjére várt kisteherautójában, amikor Sean Stewart, akit korábban soha nem látott, ráköpött kocsijának ablakára. A 19 éves Rogland ezt nem hagyta szó nélkül, mire az énekes fia verekedést provokált. Sean a bunyó során kétszer arcul ütötte, majd megrugdosta a férfit, aki az ütlegektől eszméletlenül esett össze. A kiütéses győzelem után Sean megróbált elmenekülni a helyszínről, ám nem számolt azzal, hogy egy igazi szuperhős veszi majd üldözőbe.

Az incidensnek ugyanis szemtanúja volt a Superman legújabb kalandjai című tévésorozat sztárja Dean Cain és fivére Roger. Amikor a testvérpár észrevette, hogy Sean Stewart menekülni próbál, üldözőbe vette a férfit, aki egy közeli videótékába menekült. Ám Supermant és segítőjét nem lehetett ilyen könnyen lerázni. A Cain fivéreknek végül sikerült lefogniuk Seant, akit átadták a helyszínre érkező rendőröknek.

A testi sértéssel vádolt Sean Stewart azt állítja, hogy a verekedésért Rogland a felelős, mivel ő ütött először. Stewart szerint a Cain testvérek is túlreagálták a helyzetet, amikor fizikai erőszakot alkalmaztak vele szemben - írja a The Sun..

Stewartnak minden próbálkozása ellenére nehéz lesz ártatlan báránynak beállítania magát, hiszen a verekedést megelőzően már több alkalommal is összeütközésbe került a törvénnyel. A 21 éves férfit korábban kétszer kapta rajta a rendőrség ittas vezetésen, míg nemrégiben tiltott fegyverviselés miatt indult eljárás ellene.

[origo]

Ajánlat:

A Dean Cain rajongói klub oldala