Berry Bond ellen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A jubileumi 20. Bond-film forgatása január közepén kezdődik az angliai Pinewood stúdióban, Lee Tamahori új-zélandi rendező (Egykoron harcosok voltak, A pók hálójában) irányításával. Az már eldőlt, hogy a Beyond the Ice munkacímet viselő kalandban Pierce Brosnan ölti magára a 007-es ügynök elegáns öltönyét, John Cleese és Judi Dench pedig Bond két segítőjét, a "ketyere-szakértő" Q-t, valamint Miss Moneypenny-t alakítja. Az elmaradhatatlan Bond-lányt viszont még keresik, és természetesen a hagyományos felállásból nem hiányozhat a végzet asszonya sem.

Ez utóbbi elképzelhető, hogy Halle Berry személyében ölt testet a vásznon. A színésznőnek állítólag nagyon fáj a foga szerepre, és már tárgyal a producerekkel. De Berry munkarendje közbeszólhat. Berry ugyanis leszerződött az X-Men második részére, melynek forgatási menetrendjét még nem dolgozták ki, így egyelőre a színésznő nem tudja elkötelezni magát a Bond 20 mellett, bár nem akar lemondani róla.

Berry jelenleg a hazai mozikban is látható, A kardhal című akció-thrillerben. Következő filmjét, a Monster's Ball-t karácsonykor mutatják be az Egyesült Államokban.