Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kate Winslet énekesnőként a csúcsra törhet

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

November 26-án kerül a boltokba Angliában a What If című kislemez, melynek előadója a Titanic sztárja, a jelenleg válófélben lévő Kate Winslet. A romantikus ballada a szigetország legnagyobb fogadóirodájának, a William Hillnek abszolút favoritja a karácsonyi listavezető helyért induló dalok versenyében.

Jó eséllyel pályázik az angoloknál hagyományosan kiemelkedő fontossággal kezelt pozícióra a Westlife, az Atomic Kitten, Madonna, a Hear'Say, Robbie Williams, valamint egy újabb színésznő, Nicole Kidman.

A 26 éves színésznő eredetileg Dickens Karácsonyi ének című örökzöld történetének új animációs filmfeldolgozásában énekli a dalt. Winslet egy új szereplő, Belle hangát kölcsönzi, aki valamikor szerelemes volt a gonosz és önző Scrooge úrba. A további figurák olyan sztárok hangján szólalnak meg, mint Nicholas Cage, Simon Callow, Michael Gambon, Jane Horrocks és Rhys Ifans. A filmet december 7-én mutatják be Nagy-Britanniában.

Winslet csak úgy egyezett bele, hogy dala kislemezen megjelenjen, ha az eladásból származó bevételeket teljes egészében két általa választott, gyermekeket segítő alapítvány számlájára utalják. Szóvivője szerint Winsletnek nincs szándékában énekesnői karriert kezdeni. Winslet jelenleg az Enigma című második világháborús thrillerben látható. A színésznő szeptember óta külön él férjétől.

Ajánlat:

Kate Winslet Fan Club

Korábban:

Megfeneklett a Titanic sztárjának házassága

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről