Sharon Stone-t valószínűleg műteni kell

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Sharon Stone"A színésznőnek a CT-vizsgálat szerint ütőértágulata volt. Pénteken lesz egy érfestés, ami megmutatja a gyenge pontját az elrepedt ereknek, és megadja a választ, hogy Stone-nak agyvérzése volt-e, vagy az agy és a középső agyhártya közötti rész vérzett-e be" - mondta Cindi Berger, Stone szóvivője.

"Ha agyvérzés volt, műtétre van szükség" - mondja dr. Ashok Anant, a New York-i központi kórház vezetője. "Az agyvérzés születési rendellenesség. A gyenge erek könnyebben elrepedhetnek erős testmozgáskor, illetve magas vérnyomás esetén. Ha az angiogram eredménye negatív, és a műtét nem szükséges, nagyon kicsi az agyvérzés újabb lehetősége."

A 43 éves amerikai színésznő szeptember 29-én komoly fejfájásra panaszkodott, így férje, Phil Bronstein, a San Francisco Chronicle ügyvezető igazgatója kórházba szállította. Stone amúgy sem mentes az egészségi problémáktól: asztmás és koffeinérzékeny.

Magyarországon legutóbb a Sympatico című filmjét láthattuk. Az Elemi ösztön 2 előkészületeit júniusban félbeszakították. A színésznő 14 millió dolláros előlegért perli a producereket, mert több más szerepet visszautasított a film kedvéért, és edzésekre járt, hogy az alperesek által megkívánt fizikai állapotba kerüljön.

Korábban:
Dohányzásra szoktatnak a filmsztárok

Ajánlat:
Sharon honlapja

[origo]